Δείτε την διάδοχο της Γαλλιδούλας Thylane Blondeau και της Ρωσιδούλας Anastasia Knyazeva

Η πεντάχρονη Jare, από τη Νιγηρία, έχει κατακτήσει την καρδιά των χρηστών των social media τα τελευταία 24ωρα, μεαποτέλεσμα να της απονέμεται ήδη από πολλά ΜΜΕ ο τίτλος του «ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο».

Το πραγματικά πανέμορφο αυτό πλάσμα με το υπέροχο πρόσωπο, τα εκφραστικά μάτια και τα φουντωτά μαλλιά, βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας χάρη στην Mofe Bamuyiwa, μια φωτογράφο γάμων που την ανακάλυψε και της ζήτησε να ποζάρει για τον φακό της.

Παρόλο που η μικρούλα δεν είναι επαγγελματίας μοντέλο, το σίγουρο είναι ότι αν επιλέξει στο μέλλον αυτό το επάγγελμα θα έχει μεγάλη επιτυχία. Ήδη ο λογαριασμός στο Instagram που δημιούργησε η μητέρα της Jare μετά από προτροπή της φωτογράφου έχει απογειωθεί, και το κοριτσάκι δείχνει να απολαμβάνει τη νέα φήμη της. Τη μοιράζεται μάλιστα πρόθυμα με τις εξίσου πανέμορφες αδερφές της, την 7χρονη Jomi και την 10χρονη Joba.

Τον τίτλο του «ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο» (πάντα σύμφωνα με τα ΜΜΕ) κατείχαν στο παρελθόν η Γαλλιδούλα Thylane Blondeau, που πλέον είναι 17 ετών και εργάζεται ως μοντέλο, αλλά και η Ρωσιδούλα Anastasia Knyazeva, που μοιάζει πραγματικά με ζωντανή κούκλα.

 

jare-1
jare-2
jare-4
jare-5
jare-tria

 H Thylane Blondeau

thylane

H Anastasia Knyazeva

anastasia