Όταν πιστεύεις ότι το χρώμα φέρνει χαρά στην καθημερινότητα, το αποτέλεσμα είναι αυτό

Η Amina Mucciolo πιστεύει ότι το χρώμα φέρνει χαρά στη ζωή μας. Αυτή της η πεποίθηση άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 34χρονη Mucciolo ζει στο κέντρο του Λος Άντζελες και έχει μεταμορφώσει το σπίτι της σε ένα ουράνιο τόξο!

Με τους λιλά τοίχους, τα τεράστια παράθυρα και τους πολύχρωμους καναπέδες, το σπίτι είναι ένα φωτεινό και εμπνευσμένο μέρος. Το ύφος του διαθέτει ακόμα και κάτι από την τρέχουσα τάση, του μονόκερου.

Ένας από τους τοίχους είναι ζωγραφισμένος στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, άλλος είναι καλυμμένος με λουλούδια και όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα κινούνται στις αποχρώσεις του παστέλ.

Υπάρχουν ακόμη και πουλιά origami που κρέμονται από την οροφή. Η Mucciolo ξεκίνησε τη δική της εταιρία σχεδιασμού, την Studio Mucci, η οποία “βασίζεται στην ιδέα ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα όνειρο στην καθημερινότητά μας. Η χαρά, ο ενθουσιασμός και η έμπνευση είναι αυτό που προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μέσω των αντικειμένων μας”, αναφέρει η ίδια.

Και αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram που έχει 159.000 οπαδούς.

416b01b500000578-4600998-inspiring_others_she_shows_off_her_home_on_instagram_where_she_h-a-9_1497469765208 aminakitchen01 ouranio_tokso our1 our2 our3 our4 our5