Ο τεχνολογικός κολοσσός προσπαθεί διαρκώς να «κρατήσει» τον νέο κόσμο στην πλατφόρμα του

Μια νέα εφαρμογή λάνσαρε το Facebook που κανείς ωστόσο δεν αντιλήφθηκε, καθώς είναι διαθέσιμη μόνο στο Apple App Store της Δανίας για την ώρα.

Πρόκειται για το «Bonfire», τη νέα εφαρμογή που επιτρέπει στο χρήστη όχι μόνο να πραγματοποιεί βίντεο-κλήσεις με πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα, αλλά και να εφαρμόζει σε αυτές διάφορα φίλτρα και εφέ όπως αυτά του Snapchat και να μοιράζεται φωτογραφίες από τα video chats του στο Instagram, το Facebook και το Messenger.

screen-shot-2017-09-13-at-9-48-53-am

Αν προσθέσετε κάποιον φίλο σας σε μια ομαδική βίντεο-κλήση, τότε εκείνος θα λάβει μια ειδοποίηση στο Messenger και, αν αποδεχτεί την πρόσκληση, η μορφή της οθόνης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το επιθυμητό -για παράδειγμα, μπορείτε να την χωρίσετε έτσι ώστε ο κάθε συμμετέχοντας να έχει ίδιο χώρο στην οθόνη ή να δώσετε μεγαλύτερο χώρο στον κεντρικό ομιλητή.

Το Bonfire είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στη Δανία, όπου και έχει «κατεβαστεί» από το Apple App Store από σχεδόν 2.000 χρήστες μέχρι στιγμής. Η εφαρμογή αποτελεί κομμάτι της νέας αποστολής του Facebook να «χτίσει μια κοινότητα και να φέρει τον κόσμο πιο κοντά», αναμένουμε όμως τη κυκλοφορία της και στις υπόλοιπες αγορές παγκοσμίως προκειμένου να δούμε την ανταπόκριση του κοινού.

screen-shot-2017-09-13-at-9-48-53-am facebook-bonfire