Η φαντασία δεν εξαντλείται ποτέ, όταν μιλάμε για το επικό σύμπαν του Westeros

Συνεργαζόμενη με το HBO Nordic, η εταιρία Laplands Hotel, εγκαινίασε στη Λαπωνία, το βορειότερο σημείο της Φινλανδίας, το θεματικό ξενοδοχείο πάγου όπου οι Τζον Σνόου και σία κοσμούν τη διακόσμησή του.

Εξοπλισμένο με μπαρ, εστιατόριο και παρεκκλήσι για όσους επιθυμούν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης αλά GoT, καλύπτει μια έκταση 20.000 τετραγωνικών μέτρων.

Χρειάστηκαν τουλάχιστον 200 τόνοι πάγου για να γίνει πραγματικότητα και στο Hall of Faces που διαθέτει θα βρεις το χάρτη του Westeros, ένα σιδηρούν θρόνο, πολλούς δράκους και White Walkers.

Αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις κράτηση, οι τιμές για τα 30 δωμάτιά και τις σουίτες του, ξεκινούν από 165 ευρώ ανά διανυκτέρευση, κι αν απλά θέλεις να το δεις από κοντά το εισιτήριο του Snow Village, όπου βρίσκεται το pop up δημιούργημα, έχει αντίτιμο 15 ευρώ. Με τη θερμοκρασία του χώρου να βρίσκεται στους -5 βαθμούς κελσίου, γεγονός που η διεύθυνση του ξενοδοχείου υπενθυμίζει και συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους να κλείσουν την παραμονή τους για μια μόνο νύχτα, προλαβαίνεις να βρεθείς εκεί μέχρι τις 8 Απριλίου, όταν και το πράγμα θα αρχίσει να λιώνει.

Μιάμιση ώρα μόλις από το Ελσίνκι με το αεροπλάνο, το ξενοδοχείο πάγου που αλλάζει κάθε χρόνο σχέδιο και μέγεθος, διανύει το 17ο έτος λειτουργίας του και προσφέρει αυτή τη σεζόν μια ταξιδιωτική εμπειρία για κάθε αρρωστάκι του George R.R. Martin.