Όταν διασκεδάζεις… οριζόντια, τα πράγματα είναι εύκολα. Τα πράγματα δυσκολεύουν μετά…

Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να θέλετε κάτι σοβαρό και ο άλλος να θέλει από εσάς μόνο σεξ;

Όταν διασκεδάζεις… οριζόντια, τα πράγματα είναι εύκολα. Τα πράγματα δυσκολεύουν μετά…

Επτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι ο κύριος ή η κυρία που έχετε απέναντι σας θέλουν από εσάς μόνο το σεξ, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild»:

1. Βρισκόμαστε πού και πού και μετά… χανόμαστε: Όταν δεν υπάρχει τακτική επαφή, είναι ένα σημάδι ότι ο κύριος ή η κυρία δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα. Τουλάχιστον όχι για κάτι σοβαρό…

2. Τα βραδινά τηλεφωνήματα με σεξουαλικό περιεχόμενο… Η τηλεφωνική επαφή δεν αρκεί να γίνεται μόνο το βράδυ και μάλιστα όταν στη διάρκεια της συζήτησης υπάρχουν σεξουαλικά υπονοούμενα τύπου… sexting.

3. Όταν είστε μαζί και σας δίνει ελάχιστη προσοχή: Όταν δεν σας δίνει προσοχή τις ώρες που είστε μαζί, τότε, δυστυχώς, δεν ενδιαφέρεται πραγματικά.

4. Δεν κάνει σχέδια: Σας φλερτάρει αλλά ούτε συζήτηση για να πάτε ένα ταξίδι ή μία ημερήσια εκδρομή.

5. Όταν δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον. Έχει περάσει καιρός από τότε που γνωριστήκατε αλλά δεν έχει δείξει καμία διάθεση να προχωρήσει η σχέση σας.

6. Όταν δημοσίως δεν σας δείχνει ότι σας θέλει: Δεν λέμε να σας ορμήσει στο μπαρ ή στην καφετέρια, αλλά να σας πιάνει το χέρι, να σας αγκαλιάσει, να σας δώσει ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο. Γενικά να μην φοβάται να δείξει ότι σας συνοδεύει.

7. Κάνει σεξ και μετά εξαφανίζεται. Όταν μετά από την ερωτική πράξη γίνεται καπνός για χίλιους δύο λόγους , είναι προφανές ότι θέλει μόνο ένα πράγμα… Το σεξ.