sexting: Πέντε κανόνες για να ανεβάσεις την ερωτική διάθεση με τα… δάχτυλα σου

Είναι η έκρηξη της τεχνολογίας που έχει μπει για τα καλά στη ζωή σου, είναι και η αδήριτη ανάγκη να εκτοξεύεις τη λίμπιντο παρά τους καθημερινούς εξωτερικούς παράγοντες που ενδέχεται να σε «ρίχνουν» και κάπως έτσι το #sexting αποτελεί αναπόφευκτη επιλογή έκφρασης σεξουαλικής επιθυμίας.

Το έχεις όποτε θέλεις, όπου θέλεις, ενώ λίγες μόνο λέξεις είναι ικανές να απογειώσουν την κατάσταση σε χρόνο dt. Μπαίνεις στο «παιχνίδι» αμέσως, εκφράζεις σκέψεις και λέξεις που στην πραγματική διάσταση μάλλον θα δίσταζες να εκστομίσεις και ξεκινάς μια (σεξο)διαδικασία που μπορεί να καταλήξει σε μια πραγματικά δυνατή συγκίνηση. Αν μάλιστα προσθέσεις στο… μενού και ανταλλαγή φωτογραφιών τότε η ικανοποίησή σου μπορεί να επιτευχθεί με άκρως ερεθιστικό τρόπο. Είναι σαν να τρως το αγαπημένο σου «βρόμικο» φαγητό, αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις τρομερή πρόσκαιρη αγαλλίαση και φυσικά δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Σε πολλούς μπορεί να ακούγεται κάπως παράξενο και κατασκευασμένο, ωστόσο το sexting έχει εξελιχθεί σε ένα είδος που ενδιαφέρει πολύ κόσμο κι έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι γνωριμίες. Ίσως να είναι αποτέλεσμα της εύκολης πρόσβασης που έχουμε στο Ίντερνετ και του γεγονότος ότι το διαδίκτυο γίνεται ένας «stress free» χώρος όπου βρίσκεις το «κουράγιο» να κάνεις (και να πεις) πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση αν ανήκεις σε εκείνους που δρας «πονηρά», απενοχοποιημένα και… χειροκίνητα μέσω μηνυμάτων και εικόνων, διάβασε πώς να τα κάνεις όλα χωρίς να την πατήσεις.

1. Μην το κάνεις πριν την πρώτη συνάντηση τετ-α-τετ

Ειδικά αν θέλεις κάτι πιο σταθερό, μην δώσεις αρνητική εντύπωση στον άλλον προτού τον γνωρίσεις καλύτερα. Όσο ανοιχτόμυαλος κι αν είσαι, συγκρατήσου, τουλάχιστον στην αρχή.

2. Συγκεντρώσου στα λόγια

Προτίμησε να περιγράψεις με τα λόγια σου μια εικόνα, παρά να στέλνεις ακατάπαυστα στιγμιότυπά σου με σέξι πόζες, και δη γυμνές. Οι φωτογραφίες που δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία δε βοήθησαν ποτέ και κανέναν (άσε που δεν ξέρεις ποιος άλλος θα τις δει και πού θα καταλήξουν)

3. Ατάκες

Είναι πιθανό να πεις κάτι που θα ξενερώσει τον… συνομιλητή σου και να αποδομήσεις στο δευτερόλεπτο την ερωτική ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό σε προειδοποιούμε: Άσε για το τέλος τα αστειάκια και τις γλυκανάλατες εκφράσεις.

4. Κάνε ερωτήσεις

Είναι ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος για να παίξεις με τη φαντασία. Και κάπως έτσι θα οδηγήσεις τη φάση ακριβώς εκεί που θέλεις.

5. Σβήσε τα μηνύματα αμέσως

Οκ, μπορεί να θες να ξανακάνεις μια γρήγορη ανάγνωση και να ξαναθυμηθείς τα όσα πικάντικα σου προκάλεσαν ηδονή. Ξανασκέψου το: δεν θα ήθελες να τα δουν –έστω και κατά λάθος- τρίτοι, πόσω μάλλον μια επόμενη σχέση σου.