Κορίτσια που προσποιείστε, έτσι θα σας καταλάβουν

Αρκετές γυναίκες προσποιούνται ότι έρχονται σε οργασμό και οι λόγοι είναι πολλοί: Άλλες επειδή θέλουν να “ικανοποιήσουν” το σύντροφό τους ότι τα κατάφερε, άλλες επειδή δε μπορούν να έρθουν στην πραγματικότητα κι άλλες για να…τελειώνουνε.

Στον άντρα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όταν έρχεται σε οργασμό εκσπερματώνει. Στη γυναίκα επειδή δεν υπάρχει κάποια πρακτική απόδειξη, πλανάται ένα μυστήριο. Κάποιες γυναίκες έρχονται σε οργασμό και είναι πολύ εκδηλωτικές, κάποιες άλλες πιο ήσυχες, κάποιες άλλες του δίνουν και καταλαβαίνει.
Όσον αφορά όμως σε εκείνες που προσποιούνται, αυτές πραγματικά δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, για να γίνουν πιστευτές. Θυμηθείτε την Μεγκ Ράιαν και την Κίρα Νάιτλι. Προσοχή όμως. Υπάρχει ένα μυστικό για να καταλάβει κανείς τελικά αν η γυναίκα έχει πραγματικό οργασμό ή αν προσποιείται κι αυτό βρίσκεται στο στήθος της.

Όταν μια γυναίκα έρχεται πράγματι σε οργασμό, ανεβαίνουν οι παλμοί της επομένως η καρδιά της χτυπά πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Οργασμός δίχως καρδιοχτύπι δεν υφίσταται. Επομένως, αν ο σύντροφός μας έχει αμφιβολία για την… αυθεντικότητα του οργασμού μας, αν βάλει το αυτί του στο στέρνο μας θα ακούσει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά …ή να μη χτυπά δυνατά. Κι αν δε χτυπά δυνατά ενώ εμείς χτυπηθήκαμε πολύ δυνατά στο κρεβάτι κατά την προσποίηση, τότε, ουπς, προδοθήκαμε.

Πηγή: marieclaire.gr