Οι ερωτικές σκηνές είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία γυρίσματος για τις περισσότερες παραγωγές, εκτός φυσικά των αισθησιακών, που εξειδικεύονται.

 

Κι όμως, αυτό δεν ήταν δύσκολο σε κάποιες περιπτώσεις στο παρελθόν, όταν και το σεξ on camera ήταν πραγματικό.

Ας δούμε κάποιες περιπτώσεις που οι ηθοποιοί δεν χρησιμοποίησαν το υποκριτικό τους ταλέντο.

Σάρον Στόουν – Μάικλ Ντάγκλας (Basic Instict)

Από την μια η απίστευτη Σάρον Στόουν… και από την άλλη ο “έχω σίγουρα τον τρόπο μου με τις γυναίκες” Μάικλ Ντάγκλας… Δεν ήταν δύσκολο να το προβλέψει κανείς!

Σάια Λαμπέφ – Στέισι Μάρτιν (Nymphomaniac)

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, κάποιος θα μπορούσε βέβαια να πει πως ο Lars von Trier, δεν είναι έκπληξη πως τους έβαλε να κάνουν σεξ, αλλά που δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο να γυρίσει ταινία με πιθανή εγκυμοσύνη!

Κλόε Σεβινί – Βενσάν Γκάλο (The Brown Bunny)

the-brown-bunny

Ο Βενσάν Γκάλο έγραψε το σενάριο, έκανε την παραγωγή, σκηνοθέτησε την ταινία και κράτησε για τον εαυτό του τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Κλόε Σεβινί είχε χωρίσει 2 χρόνια πριν γυριστεί η ταινία. Θα μπορούσε απλά να της ζητήσει ραντεβού.

Ρόμπερτ Πάτινσον – Χαβιέ Μπελτράν (Little Ashes)

Όχι στο ίδιο επίπεδο με τα υπόλοιπα αλλά και πάλι, πραγματικό. Παρεμπιπτόντως, η ταινία αξίζει πραγματικά!

Χάλι Μπέρι – Μπίλι Μπομπ Θόρτον (Monster’s Ball)

Η Μπέρι πήρε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για αυτή την ταινία… Και δεν ήταν το μόνο πράγμα που πήρε προφανώς!

Σιένα Μίλερ – Χέιντεν Κρίστενσεν (Factory Girl)

Θύμα του πολύ ρεαλισμού η συγκεκριμένη σκηνή, την οποία όσοι έχουν δει την ταινία δεν θα μπορούν να θυμηθούν γιατί απλά… κόπηκε!

Άννα Πάκουιν – Στέφεν Μόγιερ (True Blood)

ΟΚ, εδώ μιλάμε για ζευγάρι κανονικό, οπότε λογικό η σκηνή να μην είναι απλά αληθοφανής.  Μάλιστα κατά την διάρκεια της περιόδου που η σειρά ήταν στον αέρα η Πάκουιν χρειάστηκε να απουσιάσει λόγω εγκυμοσύνης… Λέτε να πετύχανε την σκηνή;

Μίκι Ρουρκ – Κάρε Ότις (Wild Orchid)

Άλλη μια περίπτωση που μιλάμε για ζευγάρι (εκείνη την περίοδο). Κομμάτια από τις σκηνές σεξ κόπηκαν από την ταινία και πωλήθηκαν στο Playboy. Να σημειώσουμε βέβαια, πως και ζευγάρι να μην ήταν, ο Μίκι Ρουρκ θα την πλάκωνε και θα το έκαναν στην συνέχεια κανονικά, όπως ακριβώς συνέβη πάνω κάτω όλη την εξαετία που ήταν μαζί.

Σαρλίζ Θίρον – Μπεν Άφλεκ (Reindeer Games)

Δεν πρέπει να υπάρχει άντρας σε αυτό τον πλανήτη, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, που να μην ήθελε να είναι στην θέση του Μπεν Άφλεκ σε αυτή την ταινία (ή έστω, να κάνει τον κασκαντέρ στην συγκεκριμένη επικίνδυνη σκηνή)!

Κιμ Μπέισιντζερ – Άλεκ Μπάλντουιν (The Getaway)

Τέλος, ένα ακόμα ζευγάρι, φρεσκοπαντρεμένο εκείνη την περίοδο, σε μια ταινία που το σεξ μάλλον μπήκε στη σκηνή για να ξεχαρμανιάσουν, καθώς δεν χρειαζόταν!