Ακούς διακοπές με τροχόσπιτο και στραβώνεις τη μούρη σου σε αυτόν που στο προτείνει, εννοώντας «τι ακριβώς εννοείς?? Όχι!». Βέβαια όσοι το έχουν δοκιμάσει μιλούν για μια συναρπαστική εμπειρία που σε φέρνει ακόμα πιο κοντά με τη φύση. Οδηγείς, αντικρίζεις χρώματα της φύσης και σταθμεύεις σε όποιο σημείο σου αρέσει. Και έπειτα ξανασυνεχίζεις το roadtrip […]

Ακούς διακοπές με τροχόσπιτο και στραβώνεις τη μούρη σου σε αυτόν που στο προτείνει, εννοώντας «τι ακριβώς εννοείς?? Όχι!». Βέβαια όσοι το έχουν δοκιμάσει μιλούν για μια συναρπαστική εμπειρία που σε φέρνει ακόμα πιο κοντά με τη φύση. Οδηγείς, αντικρίζεις χρώματα της φύσης και σταθμεύεις σε όποιο σημείο σου αρέσει. Και έπειτα ξανασυνεχίζεις το roadtrip σου, έχοντας κάθε λεπτό την άνεση του τροχόσπιτου μαζί σου. Αν μάλιστα οι εσωτερικοί του χώροι μοιάζουν με δωμάτιο πεντάστερου ξενοδοχείου τότε μπορείς να το ξανασκεφτείς και να πεις ναι σε μια νέα δοκιμή.

Αν το αποφασίσεις το Volkner Mobil Performance S περιγράφεται συχνά ως ένα πολυτελές κινητό ξενοδοχείο που μπορείς να το παρκάρεις όπου θέλεις.

Το τροχόσπιτο περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μεγάλο σαλόνι, ένα ευρύχωρο μπάνιο, ακόμα κι ένα… γκαράζ με ασανσέρ!

troxospito_koyz.jpg

troxospito_kretb.jpg

troxospi.jpg

troxospito3.jpg

troxospito4.jpg

troxospito5.jpg

troxospito6.jpg