Η εκτυφλωτική ηθοποιός θα δωρίσει τον μισθό από την συνεργασία σε ένα από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα με τα οποία ασχολείται – Δείτε την καμπάνια

Ηλιοβασιλέματα, λιβάδια με λεβάντες, δέντρα, το «Awakening» του Αντι Κουίν που ακουγόταν και στο «To The Wonder», μια σταγόνα άρωμα και η Αντζελίνα Τζολί να σηκώνει τα μαλλιά, να κοιτά την εξοχή από ένα ανοιχτό παράθυρο, να περπατά και να γελά, ενώ η κάμερα την ακολουθεί. Αυτό είναι το κόνσεπτ της διαφημιστικής καμπάνιας για το νέο άρωμα της Guerlain, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τέρενς Μάλικ.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια, αφού στο παρελθόν έχει συνεργαστεί επίσης με την Shiseido, τη Louis Vuitton και πολλά ακόμη διάσημα brands. Ωστόσο, αυτή τη φορά αποφάσισε να δώσει ολόκληρη την αμοιβή της για την καμπάνια σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Guerlain στο PeopleStyle, η Αντζελίνα Τζολί, που είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ θα δωρίσει ολόκληρο τον μισθό που θα λάβει από την συνεργασία σε ένα από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, με τα οποία ασχολείται.

Ο τίτλος του είναι «Notes of a Woman». Ακολουθεί το ολοκληρωμένο βίντεο.