Στη Νέα Υόρκη υπάρχει ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης του δρόμου που έχει την ικανότητα να μετατρέπει άχρωμα, βαρετά μέρη του αστικού τοπίου σε πραγματικά έργα τέχνης. Ο Tom Bob, φαίνεται πως αρνείται να ζήσει στο γκρίζο περιβάλλον της μεγαλούπολης, για αυτό αποφάσισε να βάλει λίγο χρώμα στην αστική καθημερινότητα τόσο του ίδιου όσο και των συμπολιτών του, δημιουργώντας […]

Στη Νέα Υόρκη υπάρχει ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης του δρόμου που έχει την ικανότητα να μετατρέπει άχρωμα, βαρετά μέρη του αστικού τοπίου σε πραγματικά έργα τέχνης.

Ο Tom Bob, φαίνεται πως αρνείται να ζήσει στο γκρίζο περιβάλλον της μεγαλούπολης, για αυτό αποφάσισε να βάλει λίγο χρώμα στην αστική καθημερινότητα τόσο του ίδιου όσο και των συμπολιτών του, δημιουργώντας έξυπνα και χαριτωμένα καλλιτεχνήματα.

Βάζοντας ταλέντο και φαντασία ο Tom Bob μπορεί να μετατρέψει μια συνηθισμένη υδροροή σε μυρμηγκοφάγο ή έναν πυροσβεστικό κρουνό σε πριγκίπισσα Leia από τη σειρά ταινιών «Πόλεμος των Άστρων».

Ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κάνει τόσο στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όσο και σε άλλες μεγάλες πόλεις του κόσμου, όπως στο Καοσιούνγκ της Ταϊβάν ή το Ντουμπάι.