Μετά την Ελλάδα και τη Μύκονο η Emily Ratajkowski βρίσκεται στο Μαϊάμι και απολαμβάνει σε γνώριμα για εκείνη μέρη τις διακοπές της. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το μοντέλο πήρε τον σύζυγο της από το χέρι και μαζί πετάχτηκαν σε παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους. Το ζευγάρι δεν ήταν μόνο του. Μαζί τους […]

Μετά την Ελλάδα και τη Μύκονο η Emily Ratajkowski βρίσκεται στο Μαϊάμι και απολαμβάνει σε γνώριμα για εκείνη μέρη τις διακοπές της. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το μοντέλο πήρε τον σύζυγο της από το χέρι και μαζί πετάχτηκαν σε παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Το ζευγάρι δεν ήταν μόνο του. Μαζί τους ήταν και φίλες της 27χρονης με τις οποίες πέρασαν αρκετές ώρες κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία. Η Emily για ακόμα μία φορά προκάλεσε την προσοχή των λουομένων καθώς επέλεξε ένα σέξι στρινγκ μπικίνι το οποίο δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία. Ο σύζυγός της, Sebastian Bear-McClard, ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της και δεν την άφησε λεπτό από τα μάτια του, ενώ έκανε όλα τα χατίρια σε εκείνη και τις φίλες της.