…αλλά παρουσιάζει ένα μικρό πρόβλημα

Το «κόλπο» με το ανάποδο μαγιό είναι γνωστό από καιρό, αν και άγνωστο ποιος και πότε το εμπνεύστηκε πρώτη φορά. Και τώρα μια εταιρία μαγιό από την Αυστραλία αποφάσισε να «πατεντάρει» τη μέθοδο και να κυκλοφορήσει ένα μπικίνι, που το πάνω μέρος του φοριέται με ανάποδη φορά, καλώντας τους πελάτες της να φανούν τολμηροί και να ακολουθήσουν την νέα τάση.

Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό μαγιό «τριγωνάκι», το συγκεκριμένο αφήνει ένα κενό σαν τρύπα ακριβώς στη μέση του στήθους, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερο το ντεκολτέ κι αφήνοντας πιο εκτεθειμένο το στήθος- για την ακρίβεια, οριακά ακάλυπτο.

Βέβαια οποιοδήποτε μαγιό μπορεί να κάνει το ίδιο, αν απλώς αντιστραφεί ο τρόπος που φοριέται το πάνω μέρος. Το μόνο πρόβλημα είναι πως το κόλπο δεν ενδείκνυται για πολλές κινήσεις αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί το μαγιό απλώς να φύγει από τη θέση του.

Fresh 👙🌸 @valentinafradegrada #valentinafradegrada #upsidedownbikini

A post shared by ♠️UPSIDEDOWN BIKINI OFFICIAL♠️ (@upsidedownbikini_official) on

Τα μαγιό της εταιρίας προκάλεσαν αμφιλεγόμενες αντιδράσεις, με κάποιους να τα χαρακτηρίζουν «άμεση ανόρθωση στήθους» κι άλλους να διαμαρτύρονται πως αποκλείουν τις «κανονικές» γυναίκες, των οποίων το στήθος είναι αδύνατο να χωρέσει σε ένα μπικίνι δεμένο έτσι.

Όπως και να έχει, η Valentina Fradegrada, το μοντέλο από την Ιταλία που αυτοαποκαλείται δημιουργός της τάσης, κάνει προς το παρόν τα πάντα για να πείσει πως το «Upside Down bikini» είναι το νέο απόλυτο trend του καλοκαιριού, επιστρατεύοντας στο Instagram της φωτογραφίες από άλλα Ευρωπαίες κοπέλες να το φορούν.

These colors 😍 @mega_swim #TaylorMega #MegaSwim

A post shared by ♛ Taylor Mega ♛ (@taylor_mega) on

🍉🍍🥝🍓🍋 – 👙 @iam_bikini

A post shared by Valentina Fradegrada Bada$$ B. (@valentinafradegrada) on

🔜♠️ @upsidedownbikini_official #upsidedownbikini

A post shared by Valentina Fradegrada Bada$$ B. (@valentinafradegrada) on