Οι selfies, οι πόζες και το στυλ που κατακλύζουν τα γυναικεία προφίλ, σε αντρική -τρολ-απόδοση

Ο λογαριασμός «Bros Being Basic» είναι γεμάτος από φωτογραφίες ανδρών που κοροϊδεύουν όλα εκείνα τα κλισέ των γυναικών στο Instagram, από την selfie μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου μέχρι τη ζεστή κούπα καφέ με φόντο τα χνουδωτά καλτσάκια. Πίσω από την ιδέα κρύβεται μια ομάδα ανδρών και μία γυναίκα που συγκεντρώνουν τις φωτογραφίες και τις προσφέρουν στη συνέχεια στο κοινό για… ανάλογα.

«Η ιδέα γεννήθηκε όταν μια φίλη πόσταρε μια φωτογραφία #OOTD [σ.σ. “outfit of the day”, δηλαδή το ρούχο της ημέρας] στο Instagram. Τότε αναρωτήθηκα για πρώτη φορά τι θα γινόταν αν οι άντρες άρχισαν να συμπεριφέρονται στο Instagram σαν τις κοπέλες;», εξηγεί η μπλόγκερ Ashley Hesseltine. «Ζήτησα στο Facebook να μου στείλουν τα βασικότερα ή τα πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουν τα κορίτσια στο Instagram και η ανταπόκριση ήταν απίστευτη, οπότε κάπου εκεί κατάλαβα πως αυτό έχει πολύ ψωμί. Μετά στράφηκα στους φίλους μου που με βοήθησαν να τα κάνουμε όλα πραγματικότητα», προσθέτει.

Άντρες φορώντας μάσκες προσώπου πίνουν κρασί, κάνουν μανικιούρ, παίρνουν σέξι πόζες στο γυμναστήριο, πίνουν ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι και γενικά κάνουν δεκάδες ακόμη «γυναικεία πράγματα» στο πιο επικό τρολάρισμα όλων αυτών των κλισέ που έχουν κατακλύσει πολλά προφίλ γυναικών στο Instagram.

Nvm found him 🐠🍨😍@kmccarth_y @brosbeingbasic

A post shared by Bros Being Basic (@brosbeingbasic) on

You know this is the exact pose 😭😩 #Plandid @bjloobs @brosbeingbasic

A post shared by Bros Being Basic (@brosbeingbasic) on

Honestly just need some relaxation and self-care rn 🥂 @danerude @brosbeingbasic

A post shared by Bros Being Basic (@brosbeingbasic) on