'Αντίπαρος','Διακοπές','Νία Βαρντάλος',

Στην Αντίπαρο για διακοπές η Νία Βαρντάλος1 min read

Στην Αντίπαρο για διακοπές η Νία Βαρντάλος<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">1</span> min read</span>

Η Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός για ακόμα ένα καλοκαίρι απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας

Στην αγαπημένη της Αντίπαρο επέλεξε, να πάει διακοπές για ακόμη ένα καλοκαίρι η Νία Βαρντάλος. Η Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός που έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο με την κωμωδία “Γάμος… αλά ελληνικά”, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τον σύζυγο της Ίαν Γκόμεζ και την κόρη τους Ιλάρια.

Η Νία Βαρντάλος επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο την Αντίπαρο, ενώ είναι πολύ αγαπητή στους κατοίκους του νησιού. Είναι φιλική, κοινωνική και δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με όποιον της το ζητήσει, αποδεικνύοντας ότι είναι μια πραγματική σταρ. Σε μια από τις βόλτες της στο νησί, ψώνισε κοσμήματα και ρούχα από το Marilizashop και πριν αποχωρήσει, έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Η ίδια φροντίζει να διαφημίζει τις ομορφιές της Ελλάδας, η οποία εξάλλου είναι η χώρα καταγωγής της, ανεβάζοντας στους λογαριασμούς της στα social media ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ προτρέπει τους διαδικτυακούς της φίλους να την επισκεφθούν, συνοδεύοντας τις φωτογραφίες με το hashtag «Visit greece».

Leave a reply

Your email address will not be published.