Η Kate Hudson βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσει λίγο το ελληνικό καλοκαίρι. Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στη Μύκονο που είναι ένας από τους αγπαημένους της προορισμούς. Η εγκυμονούσα star απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας το μπικίνι της και τις εντυπώσεις κλέβει η φουσκωμένη της κοιλιά.  Μαζί της, εκτός από τον σύντροφο της […]

Η Kate Hudson βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσει λίγο το ελληνικό καλοκαίρι. Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στη Μύκονο που είναι ένας από τους αγπαημένους της προορισμούς. Η εγκυμονούσα star απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας το μπικίνι της και τις εντυπώσεις κλέβει η φουσκωμένη της κοιλιά.  Μαζί της, εκτός από τον σύντροφο της Danny Fujikawa, είναι και η μητέρα της, Goldie Hawn.

Η Kate Hudson, λίγο πριν κλείσει τα 39 της χρόνια, είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί και το ανακοίνωσε τον Απρίλιο μ’ ένα όμορφο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός, μάλιστα, με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο αποκάλυψε πως περιμένει κορίτσι.

Η Kate, λοιπόν, απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι σε παραλία της Μυκόνου, φορώντας ένα ροζ μπικίνι με παρεό και έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές.