Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από ανάρτηση στα social media τις τελευταίες ώρες, με την οποία η Αμερικανίδα “σταρ” καλεί τους φίλους της να την ακολουθήσουν στην ευρωπαϊκή… περιοδεία της αυτό το καλοκαίρι

Τα Kατεχόμενα στην Κύπρο ετοιμάζονται να υποδεχθούν την Πάρις Χίλτον τον ερχόμενο Ιούλιο.

Η εγγονή του ιδρυτή της ξενοδοχειακής αυτοκρατορίας και… πολλαπλών χρήσεων σταρ της εποχής των social media, δεν θα βρεθεί στα κατεχόμενα ως ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας, έμπορος, ή απλώς… πλούσια και διάσημη που κάνει μία ακόμη “αρπαχτή”, αλλά ως… DJ. Γιατί και αυτό φαίνεται πώς είναι ένα ακόμη από τα πολλά ταλέντα της.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από ανάρτηση στα social media τις τελευταίες ώρες, με την οποία η Αμερικανίδα “σταρ” καλεί τους φίλους της να την ακολουθήσουν στην ευρωπαϊκή… περιοδεία της αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα αναγράφει, θα βρεθεί στις 28 Ιουλίου σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στο χωριό Βοκολίδα της κατεχόμενης επαρχίας της Αμμοχώστου.

Κατά καιρούς, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει βγάλει ειδήσεις για επισκέψεις κορυφαίων αστέρων, που όμως τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ, υπό το βάρος των αντιδράσεων εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Και για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς, η Πάρις ενδεχομένως να μη γνωρίζει καν τι είναι τα “κατεχόμενα” και την κατάσταση που βιώνει η Κύπρος τις τελευταίες δεκαετίες. Εν αναμονή λοιπόν…