Ιδιωτικές ενοικιαζόμενες βίλες σε Μύκολο, Ιθάκη και Πόρτο Χέλι για εκείνους που ψάχνουν το καλύτερο και δεν νοιάζονται πώς θα ξοδέψουν τα χρήματά τους

Το Airbnb έχει αλλάξει τα δεδομένα στα ταξίδια, δημιουργώντας νέες συνθήκες, όχι μόνο για τους «κοινούς θνητούς» αλλά και για τους εκατομμυριούχους.

Μπορεί για τους τελευταίους ένα ταξίδι στο Μπαλί να είναι κάτι απλό, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν ψάχνουν το καλύτερο για τις διακοπές τους και δεν νοιάζονται για το πώς θα ξοδέψουν τα χρήματά τους.

Ο Αντονι Λάσμαν είναι συνιδρυτής της εταιρείας διαχείρισης ταξιδιών Nota Bene Global, όπου στις λίστες πελατών της έχει εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους. Αυτό που τους παρέχει είναι ιδιωτικές ενοικιαζόμενες βίλες στον προορισμό που επιθυμούν. Ενα είδος Airbnb για δισεκατομμυριούχους.

Μύκονος

 

Οπως λέει στο Business Insider, οι πελάτες του «θα πληρώσουν εάν πιστεύουν πως κάτι είναι πολύ καλό, εξαιρετικό». «Κανείς δεν θέλει τα χρήματά του να θεωρούνται δεδομένο και δεν θέλει να αισθάνεται πως απλά χρεώνονται τεράστια χρηματικά ποσά χωρίς να δικαιολογούνται», αναφέρει ο Λάσμαν.

«Οι καλύτερες βίλες και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ενοικιάσεις βιλών αυτή τη στιγμή είναι στα ελληνικά νησιά. Μισθώνουμε κορυφαία σπίτια σε αυτά, με το καλύτερο να βρίσκεται στη Μύκονο», προσθέτει. Η βίλα στη Μύκονο κοστίζει 174.349 χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα.

Πόρτο Χέλι

Ο Λάσμαν βλέπει την αυξανόμενη δημοτικότητα της Μυκόνου: «Γίνεται πολύ δημοφιλής και αξιοποιήσιμη», ενώ προτείνει στους πελάτες του να μείνουν σε ένα ιδιωτικό νησί ή την Αντίπαρο.

Ανάμεσα στις ελληνικές προτάσεις βρίσκεται βίλα στο Πόρτο Χέλι, όπου αγγίζει τα 105.837 χιλ. δολάρια την εβδομάδα, αλλά και βίλα στην Ιθάκη για 122.010 χιλ. δολάρια.

Ιθάκη